Emre Altuğ Eski Eşi Çağla Şıkel Hakkında Konuştu! Hem İyi Bir Anne Hem İyi Bir İnsan!

Son dönemde Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Orhan karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve şarkıcı Emre Altuğ, APara'da Sinan Özedincik ve Bahar Sonat'ın konuğu olurken, eski eşi Çağla Şıkel hakkında konuştu. 

 

Son dönemde Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Orhan karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve şarkıcı Emre Altuğ, A Para'da Sinan Özedincik ve Bahar Sonat'ın konuğu olurken, eski eşi Çağla Şıkel hakkında konuştu. 

 

Sabah gazetesinden İlker Gezici'nin haberine göre; A PARA ekranlarında Sinan Özedincik ve Sonat Bahar'ın sunumuyla yayınlanan Biz Bize programına Emre Altuğ konuk oldu. Ünlü şarkıcı, Çağla Şıkel ile ayrılık sürecinde yaşadıklarıyla ilgili konuştu: "Çağla hem iyi bir insan, hem de iyi bir anne. Ayrılırken aramızda kavga gürültü olmadı. Hep hayatımda olacak. Hatta ayrılırken ömür boyu görüşmek üzere ayrılıyoruz dedim.” Sinan Özedincik ile Sonat Bahar'ın sunduğu A Para'da yayınlanan Biz Bize programına şarkıcı oyuncu Emre Altuğ konuk oldu. Ünlü şarkıcı Emre Altuğ, sekiz yıl önce yollarını ayırdığı oğullarının annesi Çağla Şıkel ile kurdukları güzel ilişkiyi anlattı. Altuğ, "Çağla, çok iyi bir insan. Hep hayatımda olacak" dedi. Müzikte üretimi bıraktım bir dönem, içimden çok gelmedi. 14 Nisan'da doğum günümde Çağrı Telkıvıran şarkısı Sevenler Ayrılmaz çıkacak. Klibimizi de çektik. Kemal Başbuğ çekti. Sevenlerime hediye edeceğim şarkımı. 50'li yaşlardayım ama yaş diye bir şey yokmuş. Erkek çok büyümüyor bence. Doğuyor ergenlik yaşıyor ve ölüyor. Babam 90 yaşında. Babalık heyecanım hep devam ediyor. 13 ve 11 yaşlarında oldular. Onlarla çok vakit geçirmeye çalışıyorum. Yaşından 10 yaş daha genç gösteriyorum. İlk albümü yaptığımda 29 yaşındaydım. Herkes 19 yaşında sanıyordu beni. 34 yaşında Lise Defteri'nde liseli oynuyordum. Sinem Kobal sevgilimi oynuyordu tam yarı yaşımdaydı. Yaptığım işler beni hiç yaşlandırmayacak. Profesyonel kariyerimde 23 sene bitti.

 

ÇAĞLA HEM İYİ BİR İNSAN HEM İYİ BİR ANNE

 

Çağla ile en büyük önceliğimiz çocuklarımız. Çocuklarımızı çok seviyoruz. Hâlâ onun için de benim için de çocuk önceliği vardır. İşlerimizi çocuklarımıza göre ayarlıyoruz. Çocuklarımın annesiyle ilgili ben nasıl ileri geri konuşabilirim. Çağla hem iyi bir insan hem iyi bir anne. Neden onunla ilgili kötü konuşayım. Çağla ile yollarımızı ayırdık ama hayatım boyunca hayatımda olacak. Hatta ayrılırken de ömür boyu görüşmek üzere, ayrılıyoruz dedim. İnsanın ayrıldığının farkına varması 6 ayını alıyor. Başlarda duruma alışmak zor oldu tabi ama sonra hiçbir sorun yaşamadan bugüne kadar geldik, çok şükür. İbreti Alem şarkım 5.5 dakika. Günümüze göre çok uzun. O yüzden şarkılar da artık hızlandı, süreleri kısaldı. Çok çabuk sıkılıyor ve beğenilerimiz değişiyor sürekli. Pop müzik yaptığım sürece prodüksiyon yapmak zorundayım, rap müzikte öyle bir şey yok. Rap gibi hızlı üretilen şeyler değil.