Esra Erol'da Haluk Çakıroğlu Kimdir? Seval Çakıroğlu Kimdir? Seval Çakıroğlu Olayı Nedir?

Esra Erol'da Haluk Çakıroğlu kimdir? Seval Çakıroğlu olayı nedir? Seval Çakıroğlu kimdir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Seval Çakıroğlu olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette merak konusu oldu. Peki Esra Erol'da Haluk Çakıroğlu kimdir? Seval Çakıroğlu olayı nedir? Seval Çakıroğlu kimdir? Cevaplar haberimizde..

 

Esra Erol'da Haluk Çakıroğlu kimdir? Seval Çakıroğlu olayı nedir? Seval Çakıroğlu kimdir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Seval Çakıroğlu olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette merak konusu oldu. Peki Esra Erol'da Haluk Çakıroğlu kimdir? Seval Çakıroğlu olayı nedir? Seval Çakıroğlu kimdir? Cevaplar haberimizde..

 

esra erol da haluk cakiroglu kimdir seval cakiroglu kimdir seval cakiroglu olayi nedir

 

Esra Erol'da Haluk Çakıroğlu kimdir? Seval Çakıroğlu olayı nedir? Seval Çakıroğlu kimdir?

 

esra erol da haluk cakiroglu kimdir seval cakiroglu kimdir seval cakiroglu olayi nedir

 

Esra Erol'da Haluk Çakıroğlu kimdir? Seval Çakıroğlu olayı nedir? Seval Çakıroğlu kimdir? Haluk Çakıroğlu İstanbul'dan programa katıldığını dile getirdi. Daha önce bir evlilik yaptığını söyleyen Haluk Çakıroğlu Seval Hanım ile yaptığı evlilikte ilk defa evlilik yaptığını hissettiğini söyledi. Seval Hanım'ın cenneti olduğunu tutunduğu tek dalı olduğunu söyleyen Haluk Çakıroğlu eşine aşık olduğunu söyledi. Teknoloji ile arasının sorunlu olduğunu söyleyen Haluk Bey bile isteye 2-3 defa hata yaptığını söylerken, isteyerek oyuna girdiğinde telefonuna bir link geldiğini, yine bile isteye linke tıkladığında önüne başka linkler açıldığını söyledi.

 

esra erol da haluk cakiroglu kimdir seval cakiroglu kimdir seval cakiroglu olayi nedir

 

 

Eşinin bu linkler yüzünden 3 Ocak 2024'te evden kaçtığını söyleyen Haluk Çakıroğlu link üzerinden bir sisteme üye olduğunu söylerken, sistem üzerinden başka sitelere bağlandığını söylerken, bu durumun eşi tarafından görüldüğünü söylerken bunu gördüğünde eşinin kendisine soğuk davranmaya başladığını söyledi. Eşinin kendisinin nefesi olduğunu söylerken, eşiyle tekrar barışmak için elinden ne gelirse yapmak istediğini söyledi. Eşiyle ilk günkü gibi halen sevgisinin devam ettiğini söyleyen Haluk Bey eşinin kendisine dava açtığını söylerken ne olursa olsun eşini geri kazanmak istediğini, beyaz bir sayfa açmak istediğini söyledi. Eşinin dürüst, namuslu, temiz bir kadın olduğunu söyleyen Haluk Bey, eşinin kendisini affetmesi için ne gerekirse yapmak istediğini söyledi. 

 

esra erol da haluk cakiroglu kimdir seval cakiroglu kimdir seval cakiroglu olayi nedir

 

Seval Çakıroğlu canlı yayına bağlanırken kendisinin davasını açtığını söylerken aynı hatayı iki üç kez yaptığı eşine güveninin bittiğini söylerken kesinlikle boşanacağını dile getirdi. Haluk Çakıroğlu bütün vücudunun tirtir titrediğini söylerken eşini bırakmasının söz konusu olmadığını, kendisinden kesinlikle boşanamayacağını söyledi. Eşine gözyaşları içinde seslenen Haluk Bey 'Bana bir şans daha ver. Sana kurban olurum. Ne olur yapma beyaz sayfa açalım. Seni çok seviyorum. Ben sensiz yapamam. 5 yıldır çok seviyorum" ifadelerini kullanırken, eşi telefonu kapattı.