Ezgi Şenler Ve Şarkıcı Buray Aşklarını İlan Ettiler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ezgi Şenler ile şarkıcı Buray ELLE Style Awards ödül töreninde aşklarını ilan ettiler. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ezgi Şenler ile şarkıcı Buray ELLE Style Awards ödül töreninde aşklarını ilan ettiler. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ezgi Şenler ile şarkıcı Buray ELLE Style Awards ödül töreninde aşklarını ilan ettiler. 

 

Şarkıcı Buray ve Teşkilat dizisinin başrol oyuncusu Ezgi Şenler, dün akşam katıldığı ödül törenine el ele gelerek ilişki yaşadıklarını ilan etti. Kendisinden 8 yaş büyük Buray'ı öperek poz veren Şenler, o anları sosyal medya hesabından yayınlamayı ihmal etmedi. Şarkılarındaki başarısıyla adından söz ettiren Buray ile TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinin başrol oyuncularından Ezgi Şenler, dün akşam düzenlenen ELLE Style Avards 2023 ödül törenine birlikte katıldı. Geceye el ele gelen çift, basın mensuplarına poz vererek ilişkilerini ilan etti.

 

buray ile ezgi senler asklarini ilan ettiler

 

PEŞ PEŞE PAYLAŞIM YAPTILAR

 

Bir süredir ilişkilerini gizli yaşayan çift, törenin ardından Instagram hesaplarından peş peşe paylaşımlar yaptı. Buray, sevgilisinin kendisini öptüğü fotoğrafı takipçilerine beğenisine sunarken Şenler de aynı kareyi kalp emojisiyle paylaştı. Genç oyuncu, Buray ile kırmızı halıda verdiği bir pozu da Instagram hesabından yayınladı. Kendisinden 8 yaş büyük 38 yaşındaki Buray ile aşk yaşayan Şenler'in ilişkisi takipçilerinden de tam not aldı.