Gonca Vuslateri'den Murat Övüç'e Ağır Sözler! Ben Özür Dilerim!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Murat Övüç'ün Ermenilerle ilgili sözlerine tepki gösterirken ben Ermeni kardeşlerimden özür dilerim ifadelerini kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Murat Övüç'ün Ermenilerle ilgili sözlerine tepki gösterirken ben Ermeni kardeşlerimden özür dilerim ifadelerini kullandı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Murat Övüç'ün Ermenilerle ilgili sözlerine tepki gösterirken ben Ermeni kardeşlerimden özür dilerim ifadelerini kullandı.

 

Twitter sayfasından Övüç'ün Ermenilerle ilgili sözlerine değinen ünlü oyuncu "Kim Kardaşyan kendine has bir “şey”... Pis Ermeni demek nedir? Defalarca .. defalarca.. Kim’in ermeniliği koca kıçı beni ilgilendirmez. ‘Pis Ermeni’ her ermeniyi ilgilendirir. Bizi de. Ayıp yahu.. Her Ermeni kardeşlerimden ben özür dilerim. Defalarca .. defalarca." ifadelerini kullanırken bu paylaşımı sosyal medyada öne çıktı. 

 

İşte o paylaşım,