Hadise Times Square'da! İşte O Paylaşım!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Hadise, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda New York'ta bulunan ünlü Times Square'da yer alan reklamını paylaşırken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Hadise, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda New York'ta bulunan ünlü Times Square'da yer alan reklamını paylaşırken dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Hadise, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda New York'ta bulunan ünlü Times Square'da yer alan reklamını paylaşırken dikkat çeken ifadeler kullandı.

 

Benim adım Hadise! 

 

Hadise, New York’un ünlü Times Meydanı’nda bulunan bir binanın üzerindeki dev dijital ekranda yayınlanan fotoğrafının olduğu reklamı sosyal medyada paylaştı. Şarkıcı, o karenin altına şöyle yazdı: “Benim adım Hadise. Hayal ettiklerimi gerçekleştirmek, konuşmak istediklerimi konuşmak ve yaşamak istediklerimi yaşamak için korkmuyorum. Özgürce şarkı söylüyorum, dans ediyorum. Bugün New York Times Square’de kendimi gördüğümde bir kez daha emin oldum, kadınların sesini daha çok duyacaksınız.”

 

hadise times square de