Hakan Gerin'den Dikkat Çeken Açıklama! Yuppion İle E-Ticaret'e Yön Veriyoruz!

Son günlerde yaptığı işlerle ve çektiği videolarla adından sıkça söz ettiren Hakan Gerin Türkiye'de e- ihracatın öncülerinden biri haline geldi.

 

Çektiği videolar da Etsy ilk etapta evde yaptığı ürünlerle başladığını belirten ve Yuppion Türkiye'nin yöneticisi olduğu bilinen Hakan Gerin yüzbinlerce kişinin kafasında Etsy nedir gibi sorular bıraktı.

 

hakan gerin den dikkat ceken aciklama yuppion ile e ticarete yon veriyoruz

 

Etsy Nedir?

 

Uluslararası konumda olan, geniş kullanıcı kitlesine sahip, işçiliği yüksek orijinal ürünlerin satışının yapıldığı pazar yeri sitesine Etsy denmektedir.

 

hakan gerin den dikkat ceken aciklama yuppion ile e ticarete yon veriyoruz

 

Ürünlerin satıldığı bu site kıyafet, aksesuar ve obje alanında özellikle el emeğine önem vererek orijinal ürünleri tercih etmektedir. Sitenin bu özelliklerinden dolayı içerikte yer alan ürünlerin sanat değeri taşıdığını söylemek yanlış olmamaktadır. İhracat yapmak isteyen firma ve kişiler yani dışa satım yapmak isteyen kurumlar e-ihracat alanında sitenin orijinal adresi olan Yuppion adlı siteyi tercih etmektedir. Bu sitenin özelliği uluslararası bir pazar yeri olmasıdır. Dolayısıyla İngilizce diline hakim olmak önem kazanmaktadır. 

 

hakan gerin den dikkat ceken aciklama yuppion ile e ticarete yon veriyoruz

 

Hakan Gerin bunlara ek olarak basına yaptığı bir açıklamada şu sözlere dikkat çekilmesini istedi;

 

"Size şunu söylemeliyim ki Yuppion Türkiye'nin ve globalin en iyi e-ihracat (Etsy) firmalarından olacak böyle bir projeyi kurduğumuz ve sizlere sunduğumuz için çok mutluyuz gururluyuz”