Haluk Levent İsyan Etti! Bir Tek İnsan Demediler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Haluk Levent, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda kendisine yapılan yaftalara isyan ederken hakkında bir tek insan denmediği için isyan etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Haluk Levent, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda kendisine yapılan yaftalara isyan ederken hakkında bir tek insan denmediği için isyan etti. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Haluk Levent, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda kendisine yapılan yaftalara isyan ederken hakkında bir tek insan denmediği için isyan etti. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Stebrenitsa için Bosna’ya gittim “islamcı” dediler. Filistin’e şarkı yazdım “şii” dediler. İşçi grevlerine gittim “komünist” dediler. Bergama altın madenine karşı yürüdük “hain” dediler. Doğu Türkistan ve Kerkük’ü yazdım “Türkçü” dediler. Bir tek “insan” DEMEDİLER!" ifadelerini kullanırken bu paylaşım sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım,