Haluk Levent'ten Dikkat Çeken Şevval Şahin Açıklaması!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Haluk Levent, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada bugün CNN Türk'te katıldığı programda yaptığı açıklamalarla gündem olan Miss Turkey güzeli Şevval Şahin ile ilgili yorumlarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Haluk Levent, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada bugün CNN Türk'te katıldığı programda yaptığı açıklamalarla gündem olan Miss Turkey güzeli Şevval Şahin ile ilgili yorumlarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Haluk Levent, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada bugün CNN Türk'te katıldığı programda yaptığı açıklamalarla gündem olan Miss Turkey güzeli Şevval Şahin ile ilgili yorumlarda bulundu.

 

Twitter sayfasından yaptığı açıklamada "Kültürlü olmanın şartlarını İstiklal marşını kim yazdı?, Ülkenin kaç coğrafik bölgesi var sorularıyla değil Salda Gölü, Rabia Naz'a ne oldu?, Hayvan yasası kaç yıldır bekliyor?, Kadın cinayetlerinden iyi hal indirimi var mı?, sorularıyla ölçmek daha doğru gibi geliyor bana. İstiklal marşını yazanı bilmek, coğrafi bölgeleri bilmek insanı kültürlü yapmıyor. Tabii ki öğrenmeli bilmeli. Ama bunu yeterli gören anlayış sığ bir anlayış. İnsan yaşadığı toplumun bir çok sorununu anlayabilmeli. Yaşadığı çevreyi de" ifadelerini kullanan Levent bu açıklamasıyla sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o açıklama;

 

Haluk Levent Sevval Sahin 1