Hande Doğandemir'den Ahmet Çakar'ın Melis Sezen Sözlerine Sert Tepki!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hande Doğandemir, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda MHP eski milletvekili Ahmet Çakar'ın Melis Sezen hakkında söylediği "Geçen gün bir galaya çağırdılar. Bir kıyafet giymiş o kıyafet kanunen suç. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor. Yani sütyen yok." ifadelerini tepki gösterdi.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hande Doğandemir, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda MHP eski milletvekili Ahmet Çakar'ın Melis Sezen hakkında söylediği "Geçen gün bir galaya çağırdılar. Bir kıyafet giymiş o kıyafet kanunen suç. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor. Yani sütyen yok." ifadelerini tepki gösterdi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hande Doğandemir, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda MHP eski milletvekili Ahmet Çakar'ın Melis Sezen hakkında söylediği "Geçen gün bir galaya çağırdılar. Bir kıyafet giymiş o kıyafet kanunen suç. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor. Yani sütyen yok." ifadelerini tepki gösterdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hande Doğandemir, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda MHP eski milletvekili Ahmet Çakar'ın Melis Sezen hakkında söylediği "Geçen gün bir galaya çağırdılar. Bir kıyafet giymiş o kıyafet kanunen suç. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor. Yani sütyen yok." ifadelerini tepki gösterdi. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda MHP eski milletvekili Ahmet Çakar'ın Melis Sezen hakkında söylediği "Geçen gün bir galaya çağırdılar. Bir kıyafet giymiş o kıyafet kanunen suç. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor. Yani sütyen yok." ifadeleri için "ne çektiysek ahlak bekçilerinden çektik..cahili de eğitimli(!)si de en moderni de sanatçıyım diyeni de erkeklik taslayanı da..biri çıkar suç der biri sevgisini bahane eder türlü türlü manipüle ederler..alın ahlak anlayışınızı bizi rahat bırakın..bıktık bu pis ataerkil anlayıştan" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

hande dogandemir den ahmet cakar in sok sozlerine tepki