Hanzade Durmuş'tan Olay Nagihan Karadere Barış Murat Yağcı Tartışması Yorumu! Ne Dedi?

Survivor Ekstra'da yaptığı yorumlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Survivor Ekstra yorumcusu Hanzade Durmuş, yaptığı yorumda Nagihan'ın Barış Murat Yağcı için yaptığı "Survivor tarihinin en tembeli" yorumu için olay ifadeler kullandı. 

 

Survivor Ekstra'da yaptığı yorumlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Survivor Ekstra yorumcusu Hanzade Durmuş, yaptığı yorumda Nagihan'ın Barış Murat Yağcı için yaptığı "Survivor tarihinin en tembeli" yorumu için olay ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Survivor Ekstra yorumcusu Hanzade Durmuş, yaptığı yorumda Nagihan'ın Barış Murat Yağcı için yaptığı "Survivor tarihinin en tembeli" yorumu için olay ifadeler kullandı.

 

hanzade durmus tan olay nagihan baris murat yagci kavga yorumu

 

Nagihan beni tanımadığı için böyle düşünüyor!

 

Survivor Ekstra'da yaptığı yorumlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Survivor Ekstra yorumcusu Hanzade Durmuş, yaptığı yorumda Nagihan'ın Barış Murat Yağcı için yaptığı "Survivor tarihinin en tembeli" yorumu için olay ifadeler kullandı. Hanzade Durmuş yaptığı yorumda "Nagihan Barış Murat Yağcı için Survivor tarihinin en tembel yarışmacısı demiş. Nagihan beni tanımadığı için böyle düşünüyor. Beni tanısaydı Survivor tarihinin en tembel yarışmacısı benim olduğumu anlardı" ifadelerini kullanırken bu açıklama olay oldu.