Hasan Can Kaya'nın Exxen'de Yayınlanan Programında Tepki Çeken Diyalog!

Youtube'da yayınladığı "Konuşanlar" programıyla ünlenen ünlü sosyal medya fenomeni Hasan Can Kaya'nın Exxen'de yayınlanan programında gerçekleşen diyalog tepki çekti. Peki ne oldu? Cevaplar haberimizde..

 

Youtube'da yayınladığı "Konuşanlar" programıyla ünlenen ünlü sosyal medya fenomeni Hasan Can Kaya'nın Exxen'de yayınlanan programında gerçekleşen diyalog tepki çekti. Son dönemde yaptığı programlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve gündem yaratan ünlü sosyal medya fenomeni Hasan Can Kaya'nın Exxen'de yayınlanan programında gerçekleşen diyalog tepki çekti. Peki ne oldu? Cevaplar haberimizde..

 

TEPKİ ÇEKEN DİYALOG! 

 

Exxen’deki Konuşanlar programının sunucusu Hasan Can Kaya, konuk olan genç kızın ailesine ettiği küfür yüzünden tepkilere neden oldu. İşte tepki çeken o diyalog: Genç kız, "Babamla seni seyretmeyi çok seviyoruz. Ne zaman izlesem babam, ‘Naz bak bu adam çok p..ç bir adam’ diyor. Kaya: Çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Bende babana küfür ederim giderken ödeşiriz. Naz varya babanın a…a k….m." Kaya'nın bu cümlesi sosyal medyada tepkiye neden oldu.

 

hasan can kaya nin programinda tepki ceken diyalog