Hilal Altınbilek'in Makyajsız Paylaşımı Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hilal Altınbilek, Instagram sayfasından yaptığı makyajsız paylaşımı ile takipçilerinden tam not aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hilal Altınbilek, Instagram sayfasından yaptığı makyajsız paylaşımı ile takipçilerinden tam not aldı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hilal Altınbilek, Instagram sayfasından yaptığı makyajsız paylaşımı ile takipçilerinden tam not aldı. 

 

Makyajsız pozu beğeni topladı!

 

Hilal Altınbilek, 141 bölüm ve 4 sezon ekranlarda kalan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde başrol Züleyha'ya hayat verdi. Bu rol ile tanınan oyunculardan biri olan Altınbilek, son zamanlarda sosyal medya pozlarıyla büyülüyor. Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı Hilal Altınbilek, dizinin sona ermesinin ardından sosyal medya paylaşımlarıyla gündemde yer almaya başladı. Güzelliği ve oyunculuğuyla dikkat çeken Altınbilek, makyajsız poz verdi. Göğüs dekolteli ve makyajsız paylaşım yapan Altınbilek'e çok sayıda iltifat geldi. Hilal Altınbilek, 4 sezon boyunca rol aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi sayesinde ekranların tanınan yüzlerinden biri oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

hilal altinbilek in makyajsiz paylasimi sosyal medyada begeni topladi