İman Elbani Eşi Murat Yıldırım'ın Doğum Gününü Duygusal Sözlerle Kutladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu İman Elbani eşi Murat Yıldırım'ın doğum gününü Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kutladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu İman Elbani eşi Murat Yıldırım'ın doğum gününü Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kutladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu İman Elbani eşi Murat Yıldırım'ın doğum gününü Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kutladı. 

 

Doğum gününü kutladı!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu İman Elbani eşi Murat Yıldırım'ın doğum gününü Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kutladı. Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Bana birçok güzel anı verdin, senin yanında olmaktan çok mutluyum. Ellerimi her zaman nazik bir şekilde tuttun. Bu an ile birlikte sana en sıcak dileklerimi iletiyorum. Sen hayatımın aşkısın. Yaşadığımız sürece yaşadığımız her anın keyfini sürmeyi bekliyorum. Sensiz heyecanlandığım bir gün bile yok. Doğum günün kutlu olsun aşkım. Sana öpücüklerimi gönderiyorum." ifadelerini kullanan Elbani sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım,

 

iman elbani murat yildirim in dogum gununu duygusal sozlerle kutladi