İrem Sak Furkan Korkmaz İle İlk Kez Paylaşım Yaptı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu İrem Sak Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Furkan Korkmaz ile ilk kez paylaşım yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu İrem Sak Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Furkan Korkmaz ile ilk kez paylaşım yaptı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu İrem Sak Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Furkan Korkmaz ile ilk kez paylaşım yaptı. 

 

İlk kez paylaşım yaptı!

 

Ünlü oyuncu İrem Sak kendisinden 11 yaş küçük ünlü basketbolcu Furkan Korkmaz ile aşk yaşıyor. Aşkını gözlerden uzak yaşayan ünlü oyuncu sevgilisiyle ilk kez paylaşım yaptı. Kuş Uçuşu, Azizler, Ölümlü Dünya gibi birçok başarılı projede yer alan İrem Sak oyunculuk kariyeri kadar aşk hayatıyla da gündem oluyor. 35 yaşındaki ünlü isim kendisinden 11 yaş küçük basketbolcu sevgilisi Furkan Korkmaz ile mutlu bir beraberlik yürütüyor. Aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü çift ilk kez beraber paylaşım yaptı. Sak, sevgilisiyle tatil pozunu sosyal medya hesabından yayınladı. İrem Sak ve Furkan Korkmaz'ın birlikteliklerini ciddiyete taşımaya karar verdikleri iddiası geçtiğimiz aylarda gündem olmuştu. NBA takımlarından Philadelphia 76ers forması giyen profesyonel basketbolcu Furkan Korkmaz başarılı bir spor kariyerine sahip.

 

İşte o paylaşım,

 

irem sak furkan korkmaz ile ilk kez paylasim yapti