Keçiboynuzunun Sağlığa Faydaları Nelerdir?

Youtube'da yayınladığı sağlık videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Şifabul, yayınladığı videosunda keçiboynuzunun sağlığa faydaları hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı sağlık videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Şifabul, yayınladığı videosunda keçiboynuzunun sağlığa faydaları hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı sağlık videolarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Şifabul, yayınladığı videosunda keçiboynuzunun sağlığa faydaları hakkında ayrıntılı bilgiler verdi.

 

Keçi boynuzu kendine has aroması ve faydalarıyla bilinen, baklagiller familyasından bir bitkidir. Yaklaşık 5000 yıldır bilinmekte ve kullanılmaktadır. Sağlığa pek çok faydası olan keçi boynuzu doğrudan yenebilir, ayrıca pekmezi ve macunu yapılabilir. Şimdi vereceğimiz keçi boynuzu kürü vücuda enerji vermekten tutun da, nefes darlığı, bronşit ve iktidarsızlığa kadar pek çok rahatsızlığa iyi gelecektir.

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.