Kerem Alışık Annesini Duygusal Sözlerle Andı! Annen Yoksa Kimsen Yok!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Kerem Alışık Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda annesi Çolpan İlhan'ı çok duygusal sözlerle andı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Kerem Alışık Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda annesi Çolpan İlhan'ı çok duygusal sözlerle andı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Kerem Alışık Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda annesi Çolpan İlhan'ı çok duygusal sözlerle andı. 

 

Annen yok kimsen yok!

 

Ünlü aktör Kerem Alışık annesi Çolpan İlhan'ı 9. ölüm yıldönümünde duygusal bir paylaşımla andı. Kerem Alışık 25 Temmuz 2014 yılında vefat eden annesi unutulmaz oyuncu Çolpan İlhan‘ı andı. Annesine özlemini dile getiren ve doğum günü olan 8 Ağustos tarihinde Zincirlikuyu’daki mezarı başında anacak olan ünlü aktörün yaptığı paylaşım ve altına yazdığı şu not duygulandırdı:

 

“Tam 9 yıl önce bugün temmuzun kan kırmızı karpuz gibi bıçaklandığı geceydi. ‘Anne’ diye bağırdım uykumda… İki elim iki taş parçası, sığamadım çığlığıma… Sığamadım dağlara… Aslında rüyalara kızmayan bir insandım… Başımı yüreğime vura vura parçaladım. Bugünden tam 9 yıl önceydi, limon renkli bir şafak… Al ışıklı, ak alınlı çolpan yıldızı kayboluvermişti… Nurlu ellerinden öpecek bir gök bırakarak… Şimdi çok kalabalık bir yokluk hali… Annen yok, kimsem yok…”