Kerem Alışık'tan Yılmaz Gruda'nın Vefatı İçin Duygusal Paylaşım!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kerem Alışık Instagram sayfasından yaptığı Yılmaz Gruda paylaşımında hayatını kaybeden duayen oyuncu için duygusal sözler kaleme aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kerem Alışık Instagram sayfasından yaptığı Yılmaz Gruda paylaşımında hayatını kaybeden duayen oyuncu için duygusal sözler kaleme aldı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kerem Alışık Instagram sayfasından yaptığı Yılmaz Gruda paylaşımında hayatını kaybeden duayen oyuncu için duygusal sözler kaleme aldı. 

 

kerem alisik tan yilmaz gruda nin vefati icin duygusal sozler

 

Adı Yılmaz kendi Yılmaz!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Yılmaz Gruda'nın vefat haberi için "Adı Yılmaz kendi yılmaz. Şair, yazar, oyuncu..Her yanıyla tam bir yürek işçisi. Tiyatro sanatının yılmaz emekçisi. İyi insan, güzel insan, şiir insan, ustam, ağabeyim. Unutmak ne mümkün o sahne heyecanlarımızı, kulis sohbetlerimizi, şiir gecelerimizi... Kalbimden bir gül daha koptu. Ah benim Yılmaz ağabeyim. Alkışların hepsi senin.. Mekanın cennet olsun." ifadelerini kullanan Alışık sosyal medyada yoğun destek gördü.