Kıvanç Tatlıtuğ Bu Kez Menemen Yaptı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, profesyonel aşçılık eğitimi ile geçtiğimiz günlerde yaptığı elmalı tatlının ardından bu kez de menemen yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, profesyonel aşçılık eğitimi ile geçtiğimiz günlerde yaptığı elmalı tatlının ardından bu kez de menemen yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, profesyonel aşçılık eğitimi ile geçtiğimiz günlerde yaptığı elmalı tatlının ardından bu kez de menemen yaptı. 

 

Profesyonel aşçılık eğitimi alan ve geçen günlerde elmalı tatlı yapan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, bu sefer de menemen yaptı. Tatlıtuğ, soğan kullanarak "Menemen soğanlı mı olur soğansız mı?" tartışmasında da tarafını belli etmiş oldu. Aşçılık eğitiminde dördüncü ayını tamamlayan Kıvanç Tatlıtuğ, sosyal medya hesabından paylaştığı videolarla da hünerlerini sergilemeye başladı.

 

KARAVANDA MENEMEN YAPTI

 

Geçen günlerde elmalı tatlı yaptığı bir videosunu Instagram hesabından paylaşan Tatlıtuğ, bu sefer de karavanda menemen yaptı. Oyuncu, menemen yaptığı videosunu “O bir klasik” notuyla paylaştı. Menemen yaparken soğan kullanan Tatlıtuğ, “Menemen soğanlı mı olur soğansız mı?” tartışmasında da tarafını belli etmiş oldu.