Kıvanç Tatlıtuğ'dan Oğlu Kurt Efe İle Vakit Geçirmek İçin Yeni Set Kuralı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ oğlu Kurt Efe ile daha fazla vakit geçirebilmek için yeni bir set kuralı koydu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ oğlu Kurt Efe ile daha fazla vakit geçirebilmek için yeni bir set kuralı koydu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ oğlu Kurt Efe ile daha fazla vakit geçirebilmek için yeni bir set kuralı koydu. 

 

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe ile zaman geçirmek için set kuralı koydu. Kıvanç Tatlıtuğ, 2016 yılında modacı Başak Dizer ile nikah masasına oturmuştu. Çift, Paris'te gerçekleşen sade bir nikah töreni ile dünyaevine girmişti. Yıllardır mutlu evliliklerini sürdüren çiftten Kıvanç Tatlıtuğ son olarak oğlu Kurt Efe'ye daha fazla zaman ayırmak için yeni bir karar aldı. Akşam'dan Recep Aslan'ın haberine göre; Kıvanç Tatlıtuğ, 1.5 yaşındaki oğlu Efe'nin her anına tanık olmak için setlerde 8 saatten fazla çalışmama kararı aldı.