Lionel Messi Sayesinde Komşularının Evlerinin Değeri Katlanacak! İşte Detaylar!

Geçen Haziran’da Fransa’yı terkedip “Inter Miami” kulübüne transfer olan Lionel Messi ailesiyle birlikte Florida eyaletinde, Miami’nin 45 kilometre kuzeyindeki Ford Lauderdale kentinde lüks mü lüks bir eve taşındı.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

10 bin 500 metrekarelik alana yayılan yaşam alanı da 976 metrekareyi bulan evde 10 yatak odası, bir spor salonu, bir SPA, yüzme havuzu ve tekneler için bir iskele bulunuyor. Değeri: 10 milyon dolar.

 

8 kez “Altın top” ödülü kazanan Lionel Messi’nin bu muhteşem eve taşınması komşularını çok sevindirdi. Çünkü, Messi’nin taşınmasıyla birlikte kentte, özellikle de mahallesinde konut fiyatları tırmanışa geçti. Messi’nin komşularının evlerine ise talep adeta patladı.

 

lionel messi sayesinde komsularinin evlerinin degeri artacak

Messi bu evde yaşıyor

 

Komşulardan girişimci ve yazar Patrick Bet-David, “Messi hemen yanımdaki evde oturuyor. Şimdi herkes bu bölgede yaşamak istiyor. Messi sayesinde konut piyasasının adeta tavan yapması sayesinde evimin değeri 25 milyon dolar birden arttı” dedi ve ekledi:

 

“Burası çok güvenli bir site. Sadece tek giriş ve çıkış var. Messi’nin taşınmasından sonra herkes teknelerle gelip evimizi görmek istiyor. Doğrusu pek de şikayetçi değilim.”

 

Elbette her çıkışın bir de inişi var. Messi evini ve mahalleyi terkederse, fiyatlar balon gibi sönebilir. David Beckham’ın sahibi olduğu “Inter Miami” kulübüyle sözleşmesi 2025 yılında bitiyor. Ancak ABD, Kanada ve Meksika’nın ortaklaşa düzenleyecekleri 2026 FİFA Dünya Kupası finallerinde Arjantin Milli Takımı ile sahaya çıkacağı söylentileri hayli yaygın.Messi o tarihte 39 yaşında olacak.