Masterchef 2022'ye Veda Eden Ä°sim Bu Hafta Dilan Oldu!

TV8'de yayınlanan Masterchef yarışması tüm hızıyla devam ederken, yarışmaya yaptığı en baÅŸarısız yemek ile bu hafta veda eden isim Dilan oldu. 

 

TV8'de yayınlanan Masterchef yarışması tüm hızıyla devam ederken, yarışmaya yaptığı en baÅŸarısız yemek ile bu hafta veda eden isim Dilan oldu. TV8'de yayınlanan Masterchef yarışması tüm hızıyla devam ederken, yarışmaya yaptığı en baÅŸarısız yemek ile bu hafta veda eden isim Dilan oldu. 

 

MasterChef Türkiye'de eleme gecesi heyecanı yaÅŸandı. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer SivrioÄŸlu'nun jüri üyesi olduÄŸu MasterChef Türkiye'de potada olan Vural, Burak, Melih, Yağız, Dilan ve Serpilay eleme oyununda hünerlerini sergiledi. Dilan tabağını beÄŸenmeyip yetersiz olduÄŸunu hissedince gözyaÅŸlarına hakim olamadı. Metin ve Vural "Dik dur, kendini bırakma!" diyerek genç kızı teselli etse de Dilan MasterChef Türkiye'de eleme gecesinin sonunda kötü bir sürprizle karşılaÅŸtı. MasterChef Türkiye bomba gibi bir bölümle ekrana geldi. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer SivrioÄŸlu'nun jüri üyesi olduÄŸu MasterChef'te, potaya çıkan kırmızı takım yarışmacıları programa devam edebilmek için hem zamanla hem de birbirleriyle yarışıp hünerlerini sergiledi. Potadaki kırmızı takım yarışmacıları Vural, Burak, Melih, Yağız, Dilan ve Serpilay'ın gerginliÄŸi yüzlerinden okundu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer SivrioÄŸlu gecenin sonunda hayallerine veda eden ismi açıkladı.

 

masterchef yarismasina veda eden isim dilan oldu

 

MASTERCHEF DÄ°LAN'IN GÖZYAÅžLARI SEL OLDU

 

MasterChef Türkiye'de MasterChef'te en güzel yemeÄŸi yaparak potadan kurtulan ilk isizm Yağız oldu. Yağız'ı sırasıyla Serpilay ve Burak izledi. Dilan, Vural ve Melik ikinci turda Palamutto tabağı yaparak kozlarını paylaÅŸtı. Tabağını beÄŸenmeyen Dilan, gözyaÅŸlarına boÄŸuldu. Dilan'ın aÄŸlaması üzerine potadaki yarışmacı arkadaÅŸları Melih ve Vural yanına giderek genç kızı teselli etti. Vural, "Bana bak, gözlerimin içerisine bakar mısın bir. Ne demiÅŸtik 'ne olursa olsun dik duracağız' deÄŸil mi? Üzülme, bir ÅŸey yok."

 

"HAYALLERÄ°M VARDI!"

 

BaÅŸarısız olduÄŸunu düÅŸünerek aÄŸlayan genç MasterChef yarışmacısı Dilan "Hayallerim vardı." diyerek isyan etti. Vural "Daha hiçbir ÅŸey bitmiÅŸ deÄŸil. Tadım yapılmadı. Dik dur, kendini bırakma" dedi. Ä°kinci turun en baÅŸarılısı Melih olurken, en baÅŸarısız yemeÄŸi yaparak MasterChef'e veda eden isim Dilan oldu. Bunun üzerine Mehmet YaÅŸçınkaya, Danilo Zanna ve Somer SivrioÄŸlu'ndan söz alan Dilan "Herkes bana senden hiçbir ÅŸey olmaz diyordu. Benim de hayattan umudum yoktu. YaÅŸamaktan umudum yokken MasterChef bana bir kapı oldu. Elenmek hiç istemiyordum. Ben bunu hak ettim." dedi.



Etiketler: