Meryem Can Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Meryem Can kimdir? Youtube'da yayınladığı eğlenceli içeriklerle tanınan ünlü sosyal medya fenomeni Meryem Can ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Peki Meryem Can kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde..

 

Meryem Can kimdir? Youtube'da yayınladığı eğlenceli içeriklerle tanınan ünlü sosyal medya fenomeni Meryem Can ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Meryem Can ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Peki Meryem Can kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde..

 

meryem can kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Meryem Can kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Meryem Can, 3.68 milyonun üzerinde abonesi bulunan ünlü bir Youtuber. 5 Mart 1995'te İstanbul Kartal'da doğan Can'ın bir erkek kardeşi bir de ablası bulunuyor. Doğup büyüdüğü Kartal'da yaşayan Meryem Can, balık burcu. 1.72 cm boyunda olan Can 52 kilogram. Meryem Can, 9 Mart 1996 tarihinde İstanbul'un Kartal ilçesinde doğdu. Kartal'da ilk ve ortaokul eğitimini tamamladı. Aynı ilçede bulunan Medine Tayfur Sökmen İmam-Hatip Lisesinden mezun oldu. İstanbul Beşiktaş'ta bulunan Yıldız Teknik Üniversitesinde (YTÜ) Edebiyat bölümünü bitirdi. Bir erkek kardeşi birde ablasıyla 3 kardeşten ortancası olan 26 yaşındaki Meryem Can, öğrencilik hayatına devam ederken bir yandan da YouTube üzerinde kendine ait kanalında videolar paylaşmıştır. Kanalında 4 milyon takipçisi, instagram hesabında ise 1,5 milyon takipçisi bulunmaktadır.



Etiketler: