Müge Anlı Ezel Bayraktar Kimdir? Ömer Can Aslanhan Kimdir? Ezel Bayraktar Olayı Nedir?

Müge Anlı Ezel Bayraktar kimdir? Ezel Bayraktar olayı nedir? ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Ezel Bayraktar olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Ömer Can Aslanhan kimdir? Ezel Bayraktar kimdir? Ezel Bayraktar olayı nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Müge Anlı Ezel Bayraktar kimdir? Ezel Bayraktar olayı nedir? ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Ezel Bayraktar olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Ömer Can Aslanhan kimdir? Ezel Bayraktar kimdir? Ezel Bayraktar olayı nedir? Cevaplar haberimizde..

 

muge anli ezel bayraktar kimdir ezel bayraktar olayi nedir omer can aslanhan kimdir

 

Müge Anlı Ezel Bayraktar kimdir? Ezel Bayraktar olayı nedir?

 

Müge Anlı Ezel Bayraktar kimdir? Ezel Bayraktar olayı nedir? Ömer Can Aslanhan ismini 17 Ekim 2022 tarihinde mahkeme kararı ile Ezel Bayraktar olarak değiştirmiştir. ATV'de yayınlanan Ezel dizisinden etkilendiği için Ömer olan ismini Ezel Bayraktar olarak değiştirdiğini söylemiştir. Ailesinin kendisi için hiçbirşey yapmadığını, bunun karşılığında ağabeyine söylemesine rağmen kendisine 300 bin TL para verdiklerini, bunun karşılığında kendisinin bu paraya ihtiyacı olduğu için yemiştir. 

 

muge anli ezel bayraktar kimdir ezel bayraktar olayi nedir omer can aslanhan kimdir

 

Sosyal medya sayfası açtı! 

 

Program sonrası sosyal medya sayfası açan ve oyuncu olmak istediğini ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman, Yalnız Kurt ve TRT'de yayınlanan Teşkilat dizisinde rol aldığını söyleyen, şimdilerde yeni bir projeye imza attığını söyleyen Ezel Bayraktar yaptığı açıklamalarla şoke etmeye devam etti. Ezel Bayraktar sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada "Benim adıma prim kasmak için sahte sayfalar açmışlar. Lütfen izin vermeyin şikayet edin arkadaşlar" ifadelerini kullandı. 

 

muge anli ezel bayraktar kimdir ezel bayraktar olayi nedir omer can aslanhan kimdir

 

Ailesi ile ilgili paylaşım!

 

Instagram sayfasından açıklamalarına devam eden Ezel Bayraktar, "Keşke bunu herkes anlayabilse ama fani dünya işte kimi kötülüğüne kimi iyiliğibe şu dünyada hepimiz gelip geçiçiciyiz. Gerçekten anladım. Para da yalan mülk te. Kimse istemez kötü bir ailesi olsun bu kader Allah'tan geliyor işte. Hikmetine sual olunmuyor" ifadelerini kullandı. 

 

https://www.fenoreporter.com/haberler/muge-anli-da-agabeyini-dolandirdigi-iddia-edilen-sahis-ismini-ezel-bayraktar-olarak-degistirdi

 

Ağabeyi cezaevinde çıktı!

 

Daha önce 10 kardeş oldukları ortaya çıkan ve ailesinin hırsız, uyuşturucu satıcı gibi bütün pis işleri yaptığını iddia eden Ezel Bayraktar'ın ağabeylerinden bir tanesinin uyuşturucudan cezaevinde olduğu ortaya çıktı.