Oğuzhan Uğur'dan Dikkat Çeken Rasim Ozan Kütahyalı Yorumu!

14 Mart'ta oynanan Galatasaray-Beşiktaş maçı öncesi attığı tweette "Galatasaray maçı seyircisiz oynanamaz" diyen Rasim Ozan Kütahyalı, maç sonrası attığı tweette ise "Fatih Terim ligler ertelensin biizm canımız yok mu diyerek açıklama yaparken bunu ciddiye almayan federasyon bunun (Fatih Terim'in corona virüsü kapması) hesabını kim verecek" diye daha tam tersi bir açıklama yapınca konuyla ilgili ünlü sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur'dan dikkat çeken bir çıkış geldi. 

 

14 Mart'ta oynanan Galatasaray-Beşiktaş maçı öncesi attığı tweette "Galatasaray maçı seyircisiz oynanamaz" diyen Rasim Ozan Kütahyalı, maç sonrası attığı tweette ise "Fatih Terim ligler ertelensin biizm canımız yok mu diyerek açıklama yaparken bunu ciddiye almayan federasyon bunun (Fatih Terim'in corona virüsü kapması) hesabını kim verecek" diye daha tam tersi bir açıklama yapınca konuyla ilgili ünlü sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur'dan dikkat çeken bir çıkış geldi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur, corona virüsüyle ilgili çelişkili açıklamalar yapan gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'yla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Rasim Ozan Kütahyalı için "Kemal Sunal filmlerindeki karakterler gibi bi herif. Şaka gibi… ama komik değil." ifadelerini kullanan ünlü sosyal medya fenomeni bu paylaşımıyla takipçilerinden yoğun destek gördü. 

 

İşte o açıklama;