Ozan Güven Yeni Sevgilisi İle İlk Kez Görüntülendi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve son dönemde eski sevgilisi Deniz Bulutsuz ile arasında görülen dava ile gündemde olan ünlü oyuncu Ozan Güven, önceki gün yeni sevgilisi ile objektiflere yakalandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve son dönemde eski sevgilisi Deniz Bulutsuz ile arasında görülen dava ile gündemde olan ünlü oyuncu Ozan Güven, önceki gün yeni sevgilisi ile objektiflere yakalandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Ozan Güven, önceki gün yeni sevgilisi ile objektiflere yakalandı.

 

Sevgilisi yüzünü gizledi!

 

Milliyet gazetesinden Hüseyin Altun'un haberine göre; Geçtiğimiz senelerde eski kız arkadaşı Deniz Bulutsuz’a uğradığı şiddetle gündeme gelen ve bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Ozan Güven, önceki gün yeni kız arkadaşıyla Etiler’de objektiflere yansıdı. Gazetecileri fark eden Ozan Güven ve kız arkadaşı panik yaşadı. Bir dönem aşk yaşadığı Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddiası sonrası hakkında 'hakaret', 'kasten yaralama' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' suçlarından 3 yıl 9 aydan 13 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle iddianame hazırlanan Ozan Güven, yeni bir aşka yelken açtı. Ozan Güven, yeni kız arkadaşıyla Etiler'de bir benzin istasyonunda ilk kez görüntülendi. Güven ve gizemli kız arkadaşı, karşılarında gazetecileri görünce kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Güven'in kız arkadaşı, yüzünü gizlemeyi tercih etti. Daha sonra muhabirlerle konuşan Güven, "Tiyatro oyunum var. Ona yetişmeye çalışıyoruz" demekle yetindi. Güven, muhabirlerin "Hanımefendi yüzünü neden gizliyor?" sorusuna ise, "Siz saçma sapan bir şey yazmayın diye" cevabını verdi. Güven, kız arkadaşıyla birlikte Levent'teki evine gitti.



Etiketler: