Pınar Deniz'den Yiğit Kirazcı Ve İlişki Açıklaması! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisinde canlandırdığı Ceylin karakteriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Pınar Deniz, yaptığı açıklamada ayrıldığı sevgilisi Yiğit Kirazcı ve ilişkileri hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisinde canlandırdığı Ceylin karakteriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Pınar Deniz, yaptığı açıklamada ayrıldığı sevgilisi Yiğit Kirazcı ve ilişkileri hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Pınar Deniz, yaptığı açıklamada ayrıldığı sevgilisi Yiğit Kirazcı ve ilişkileri hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı.

 

Aşk başlarken güzel ama biterken de güzel bitebilmeli!

 

Yiğit kirazcı ile ilişkisini noktalayan Pınar Deniz yaptığı açıklamada "Ben bütün ilişkilerimi saf bir yerden kurarım. Hayata bu duyguları hissetmek için geldiğimize inanıyorum. Aşk başlarken güzel ama biterken de güzel bitebilmeli. Bu ilişkiyi nasıl yaşadığınla alakalı bir şey. Benim açımdan kötü biten bir ilişkim yok ama üzülüyorsun tabii. Yine de yaş ilerledikçe daha acısız bitiyor" ifadelerini kullanırken bu açıklama sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

 

pinar deniz den dikkat ceken yigit kirazci aciklamasi