Pınar Deniz İle Yiğit Kirazcı Ayrıldı Mı? İşte O İddia!

Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı ayrıldı mı? Yargı dizisinde canlandırdığı Ceylin karakteriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı'nın ayrıldığı iddia edilirken, bu iddia sosyal medyada gündem oldu. Peki Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı ayrıldı mı? Cevaplar haberimizde..

 

Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı ayrıldı mı? Yargı dizisinde canlandırdığı Ceylin karakteriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı'nın ayrıldığı iddia edilirken, bu iddia sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı'nın ayrıldığı iddia edilirken, bu iddia sosyal medyada gündem oldu. Peki Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı ayrıldı mı? Cevaplar haberimizde..

 

pinar deniz ve yigit kirazci ayrildilar mi

 

Ayrıldılar mı? 

 

Yiğit Kirazcı ve Pınar Deniz'in ayrıldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. İkinin birbirlerini paylaştıkları bazı fotoğrafları ise duruyor. Yargı'daki Ceylin perfomansıyla dikkat çeken Pınar Deniz'in aşk hayatı da merak ediliyor. Sevgilisi Yiğit Kirazcı ile gözlerden uzak bir aşk yaşamaya çalışsan güzel oyuncu ne yaparsa yapsın aşkını gizleyemiyor. Son olarak Pınar Deniz'in sevgilisinden ayrıldığı iddia edildi.

 

Deniz ile Kirazcı, Instagram'da birbirini takipten çıkınca sosyal medyada "Aşk bitti" yorumları yapıldı. Daha önce dudak dudağa pozlar paylaşan Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı'nın takipleşmeyi bırakmasının ardından ikiliden konuyla ilgili de henüz bir açıklama gelmedi. Aşıkların geçmişte paylaştıkları bazı pozları ise Instagram'da duruyor.