Pırlanta Taş Ödüllü İlk Golf Turnuvası Bodrum'da Yapıldı!

Uluslararası Mirzaoğlu Cup 2023 Golf Turnuvası; Regnum Golf and Country Club Bodrum'da gerçekleştirildi.

 

Turnuvada Dünya'da ilk gerçekleşti. Hole In One Kazananına, 2.00 karat pırlanta ödül olarak konuldu ama katılımcılardan bu ödülü bu yıl alan olmadı. İş ve cemiyet hayatından ünlü isimlerin, yoğun ilgi göstererek oyuncu olarak katıldığı turnuvada iki gün tatlı bir rekabet yaşandı. Mirzaoğlu Cup 2023, Mirzaoğlu Holding'in ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Kendisi de bir golf sporu tutkunu olan Mirzaoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Romel Ayyıldız'da bu turnuvada oynadı.  Turnuva, tüm oyuncu ve misafirlerin katıldığı gala gecesi ile sona erdi. Mirzaoğlu Holding ev sahipliğinde geçen organizasyonun son akşamındaki gala yemeği; romantik şarkıların aranan buğulu sesi ünlü Türk pop sanatçı Yaşar'ın şarkılarıyla renklendi.

 

pirlanta tas odullu ilk golf turnuvasi bodrum da yapildi

 

Romel Ayyıldız; "Ülkemizde farklı alanlarda yatırımlarımız bulunmaktadır. İçinde yer aldığımız sektörlerden en çok turizm konusunda hassasiyet gösteriyoruz. Turizm dünya ekonomisinde bir kaldıraç olarak kabul ediliyor. Ülkemiz ekonomisine katkıda bulunacak gerek spor gerek diğer organizasyonlara destek olmanın öneminin farkındayız. İçinde bulunduğumuz dönemleri de göz önünde bulundurarak lüks sporları uluslararası alanda pazarlamanın önemini daha da iyi anlıyoruz. Ülkemiz, dünyanın nadir doğal güzelliklere sahip emsalsiz yerlerinden birisi. Her alanda öncelikle tercih edilmeyi hak ediyor. İhracat ekonomisinin her yönden desteklenmesi gerektiğini doğru ve özellikle şu dönem yerinde buluyorum. Turnuvaya katılan tüm oyuncuları gönülden kutluyorum" şeklinde konuştu. 

 

pirlanta tas odullu ilk golf turnuvasi bodrum da yapildi

 

Regnum Golf Club'ün sahibi ve aynı zamanda turnuva oyuncularından biri olan Fikret Öztürk turnuva ile ilgili; Mirzaoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Romel Ayyıldız'a sahnede ödül töreni sırasında bir kez daha "böyle güzel turnuvalar bizleri son derece mutlu ediyor. Romel Bey bizim yapmadığımız şeyleri en güzel şekilde yapmaya başladı. Romel Ayyıldız'a golf sporuna bu desteklerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.



Etiketler: