Şahan Gökbakar'dan Oğuzhan Uğur'un Doğum Günü İçin İlginç Paylaşım! İlk Kez Kutlanmıyor!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen Şahan Gökbakar Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Oğunhan Uğur'ın doğum günü paylaşımı için ilginç ifadeler kullanarak eleştirisini ortaya koydu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen Şahan Gökbakar Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Oğunhan Uğur'ın doğum günü paylaşımı için ilginç ifadeler kullanarak eleştirisini ortaya koydu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen Şahan Gökbakar Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Oğunhan Uğur'ın doğum günü paylaşımı için ilginç ifadeler kullanarak eleştirisini ortaya koydu.

 

İlk kez doğum günü kutlanmıyor!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen Şahan Gökbakar Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Oğunhan Uğur'ın doğum günü paylaşımı için ilginç ifadeler kullanarak eleştirisini ortaya koydu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Oğuzhan Uğur'un doğum günü için "Sevgili @OguzhanUgur heyecanını paylaşıyorum ama ilk kez doğumgünü kutlanmıyor. Nasıl bir ortam olduğuna dair bir fikir vermesi için bir kaç doğum günümü paylaşayımagatsfshejaggsven..." ifadelerini kullanan Gökbakar sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

sahan gokbakar dan oguzhan ugur un dogum gunu icin ilgin paylasim