Scorpions Grubunun Davulcusu James Kottak Hayatını Kaybetti!

1965’te Almanya’nın Hannover kentinde gitarist Rudolf Schenker tarafından kurulan heavy metal grubu “Scorpions”da 20 yıl boyunca davulcu olarak yer alan James Kottak hayatını kaybetti.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Grubun günümüzdeki üyeleri Rudolf Schenker, Klaus Meine, Matthias Jabs, Pawel Maciwoda ve Mikkey Dee, davul, perküsyon ve geri vokaller gibi hünerleriyle 20 yıl grubun yıldızları arasında sayılan James Kottak’in ölümünün yasını tuttuklarını açıkladılar.

 

Kottak, ABD’nin Kentucky eyaletindeki Louisville kentinde 61 yaşında hayatını kaybetti. Müzisyenin ölüm nedeni henüz açıklanmadı.

 

Kottak, müthiş enerjisiyle bilinen çok iyi bir davulcuydu. Aralarında “Kingdom Come”, “Dio” ve “Scorpions”un da bulunduğu bir çok grupta davulcu ve perkütör olarak müzik yaptı.”Scorpions” grubunda 1996-2016 yılları arasında yer aldı. Alkol sorunları nedeniyle yerini Mikkey Dee’ye bırakmak zorunda kaldı.

 

Grubun günümüzdeki üyeleri yaptıkları ortak açıklamada, “Harika bir insanı, mükemmel br müzisyeni ve ailesine düşkün bir babayı kaybettik” dediler.