Seren Serengil'in Takipçisine Verdiği Mustafa Tohma Yanıtı Gündem Oldu! Sinekleri...!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü magazin yorumcusu ve şarkıcı Seren Serengil, Instagram sayfasından yaptığı paylaşıma gelen yoruma verdiği yanıt ile gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü magazin yorumcusu ve şarkıcı Seren Serengil, Instagram sayfasından yaptığı paylaşıma gelen yoruma verdiği yanıt ile gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü magazin yorumcusu ve şarkıcı Seren Serengil, Instagram sayfasından yaptığı paylaşıma gelen yoruma verdiği yanıt ile gündem oldu. 

 

Uzaklaştırdık tüm sinekleri!

 

Şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, "Beni aldattı" dediği sevgilisi Mustafa Rahman Tohma ile barıştı ve tatile çıktı. Serengil, tatil fotoğraflarının altına yapılan yoruma verdiği cevapla herkesi şaşırttı. Seren Serengil, dört yıldır birliktelik yaşadığı ve zor günlerini birlikte atlattığı Mustafa Rahman Tohma'dan "Beni aldattı" diyerek ayrılmıştı. Serengil bir takipçisinin, "Ah Seren Hanım bir yanlış anlaşılma olduğu belliydi. Allah sizi korusun" yorumuna, "Mustafa tarafından evet kadın tarafından değil; onunkini gayet doğru anladım. Neyse uzaklaştırdık bütün sinekleri" diye cevap verdi.

 

seren serengil in takipcisine verdigi yanit gundem oldu uzaklastirdik sinekleri



Etiketler: