Şevval Aydemir Inflow Awards'ta En İyi Micro Influencer Ödülünü Aldı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Şevval Aydemir, dijital dünyanın en prestijli ödüllerinden olan Inflow Awards'ta en iyi micro influencer ödülünün sahibi oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Şevval Aydemir, dijital dünyanın en prestijli ödüllerinden olan Inflow Awards'ta en iyi micro influencer ödülünün sahibi oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Şevval Aydemir, dijital dünyanın en prestijli ödüllerinden olan Inflow Awards'ta en iyi micro influencer ödülünün sahibi oldu. 

 

sevval aydemir inflow awards ta en iyi micro influencer odulunun sahibi oldu

 

Şevval Aydemir Inflow Awards'ta en iyi micro influencer ödülünün sahibi oldu! 

 

Youtube'da yayınladığı videosunda ödülü almanın gururunu ve heyecanını yaşayan ünlü sosyal medya fenomeni ödül almanın mutluluğuyla ilgili "@inflowawards en iyi Micro Influencer ödülünü aldım. Bu kocaman gülüşün sebebi budur  Günlerdir heyecandan ve sabırsızlıktan kendimi çok zor tuttum! Başta ailem olmak üzere desteği ve güveni için canım sevgilim @emirhamt ‘e , modumun düşmesine bile izin vermeyen @erinsengul ‘e , her projemde arkamda olan, en iyi işi çıkartabilmek için benimle birlikte saatlerce uğraşan ajansım @morethansocialtr ‘ye, daha 4-5K kitleye sahipken bile desteğini asla eksik etmeyen @tiktokturkiye ekibi ve özellikle @cansugumuscu ‘ye,  daha ismini ekleyemediğim, fotoğraflarımı ve kahrımı çeken tüm arkadaşlarıma  teşekkür ederim  Son olarak, beni yıllardır yalnız bırakmayan, bir an olsun desteğini esirgemeyen sizler…  Bu ödülü biz birlikte aldık. Daha iyi işlere, daha iyi yerlere" ifadelerini kullandı. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.