Şevval Şahin'in Ibiza Paylaşımları Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Şevval Şahin, Instagram sayfasından yaptığı Ibiza tatili paylaşımlarında fiziği ile sosyal medyada olay oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Şevval Şahin, Instagram sayfasından yaptığı Ibiza tatili paylaşımlarında fiziği ile sosyal medyada olay oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken Şevval Şahin, Instagram sayfasından yaptığı Ibiza tatili paylaşımlarında fiziği ile sosyal medyada olay oldu. 

 

Ibiza pozları olay oldu!

 

Magazin dünyasının en gözde isimlerinden biri olan Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin, şimdilerde Ibiza'da tatilde... Zaten yaz-kış tatilde olan ünlü isim, Ibiza pozlarını sosyal medyadan paylaştı. Şevval Şahin, 407 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından yeni pozlarını yayınladı. Derin dekolteli elbisesiyle objektif karşısına geçti. Şahin, peş peşe yayınladığı karelerine "Hola Ibiza" notunu yazarak, mor kalp emojisi ekledi. Kısa sürede 9 bine yakın beğeni alan modelin bu gönderisine, "Kusursuz", "Çok güzel olmuşsun" ve "Bir elbise bu kadar mı güzel taşınır?" şeklinde yorumlar geldi. Şahin'in mor elbiseli pozları, kısa sürede sosyal medyada gündem olmayı başardı.

 

İşte o paylaşımlar;

 

sevval sahin in ibiza pozlari olay oldu 1

 

sevval sahin in ibiza pozlari olay oldu 2

 

sevval sahin in ibiza pozlari olay oldu 3

 

sevval sahin in ibiza pozlari olay oldu 4