Şeyma Subaşı'nın Bikinili Paylaşımı Gündem Oldu! Eski Eşine Nispet Yaptı!

Son dönemde aşk hayatıyla ilgili iddialarla magazin gündeminden düşmeyen ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı bikinili paylaşımıyla eski eşi Mohammed Alsaloussi'ya nispet yaptı. 

 

Televizyoncu Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, özel hayatıyla sık sık dikkatleri üzerine çekiyor. Son olarak Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile muhteşem bir düğünle evlenen Subaşı'nın evliliği kısa sürede son bulmuştu. 29 Eylül'de tek celsede boşanan Subaşı ve Alsaloussi'nin ayrılığı, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Şeyma Subaşı'nın adı, birçok ünlü isimle aşk iddialarına karışırken, bu iddialara karşılık olarak "Boşandığımdan beri 4 aydır belki daha fazla kimsenin elini bile tutmadım" şeklinde yanıt vermişti.

 

Öte yandan, Subaşı'nın yakın çevresine göre, "Meedo" olarak bilinen Mohammed Alsaloussi, başka bir isimle ilişkiye başlamıştı. Ancak Subaşı, sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanarak, geçmişte kendisine bikini giymeme yasağı koyan eski eşine meydan okudu.

 

seyma subasi nin bikinili paylasimi gundem oldu

 

ŞEYMA SUBAŞI BİKİNİSİYLE ADETA NİSPET YAPTI

 

Son paylaşımında, Subaşı, minik bir bikinisiyle ayna karşısında poz vererek cesur bir görüntü sergiledi. Bu paylaşım, magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı ve dikkatleri üzerine çekti.