Tuğba Ekinci'nin Taciz Sözleri Sosyal Medyada Tepki Çekti!

Tuğba Ekinci taciz ile ilgili neler söyledi? Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü yapımcı Armağan Çağlayan, geçtiğimiz gün kanalında Tuğba Ekinci'yi konuk ederken, Tuğba Ekinci'nin taciz ile ilgili söylediği sözler sosyal medyada yoğun tepkilere neden oldu. Peki Tuğba Ekinci taciz ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Tuğba Ekinci taciz ile ilgili neler söyledi? Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü yapımcı Armağan Çağlayan, geçtiğimiz gün kanalında Tuğba Ekinci'yi konuk ederken, Tuğba Ekinci'nin taciz ile ilgili söylediği sözler sosyal medyada yoğun tepkilere neden oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü yapımcı Armağan Çağlayan, geçtiğimiz gün kanalında Tuğba Ekinci'yi konuk ederken, Tuğba Ekinci'nin taciz ile ilgili söylediği sözler sosyal medyada yoğun tepkilere neden oldu. Peki Tuğba Ekinci taciz ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

tugba ekinci nin taciz sozleri sosyal medyada olay oldu

 

Tacizi, taciz seviyesine getiren bayanlardır!

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü yapımcı Armağan Çağlayan, geçtiğimiz gün kanalında Tuğba Ekinci'yi konuk ederken, Tuğba Ekinci'nin taciz ile ilgili söylediği sözler sosyal medyada yoğun tepkilere neden oldu. Tuğba Ekinci’nin, Armağan Çağlayan’ın Youtube programında yaptığı taciz yorumu büyük tepki çekti! Ekinci yaptığı açıklamada taciz ile ilgili ”Tacizi, taciz seviyesine getiren bayanlardır. Kadınlarımız zevkini alınca suçluyor. Mesela sevgilisini seviyor, sonra şikayet ediyor. Benim başıma hiç böyle bir şey gelmedi.” ifadelerini kullanırken bu açıklamalar sosyal medyada yoğun tepkilere neden oldu. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.