Umut Evirgen'den Nur Fettahoğlu Açıklaması! Ne Dedi?

Umut Evirgen Nur Fettahoğlu için ne açıklama yaptı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü yönetmen ve işletmeci Umut Evirgen, önceki gün arabasında görüntülenirken, Nur Fettahoğlu ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Umut Evirgen Nur Fettahoğlu için ne açıklama yaptı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü yönetmen ve işletmeci Umut Evirgen, önceki gün arabasında görüntülenirken, Nur Fettahoğlu ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü yönetmen ve işletmeci Umut Evirgen, önceki gün arabasında görüntülenirken, Nur Fettahoğlu ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

O benim kardeşim!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü yönetmen ve işletmeci Umut Evirgen, önceki gün arabasında görüntülenirken, Nur Fettahoğlu ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Aracında görüntülenen Evirgen, basın mensuplarına "Kendisi (Nur Fettahoğlu) çok yakın arkadaşım, kardeşim" diyerek yoluna devam etti. 

 

umut evirgen den nur fettahoglu aciklamasi