Uras Benlioğlu Harekete İnanamadı!

Youtube'da yayınladığı ilginç ürün incelemeleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Uras Benlioğlu, yayınladığı videosunda Instagram'da gördüğü bir hareketi denerken, hareketin efsane mi gerçek mi olduğunu anlamaya çalıştı. 

 

Youtube'da yayınladığı ilginç ürün incelemeleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Uras Benlioğlu, yayınladığı videosunda Instagram'da gördüğü bir hareketi denerken, hareketin efsane mi gerçek mi olduğunu anlamaya çalıştı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Uras Benlioğlu, yayınladığı videosunda Instagram'da gördüğü bir hareketi denerken, hareketin efsane mi gerçek mi olduğunu anlamaya çalıştı.

 

Yayınladığı videosunda Instagram'da gördüğü ilginç hareketi deneyen ünlü sosyal medya fenomeni, hareket ile ilgili "Yakari.7 adlı instagram hesabında gördüğüm bu hareket, binlerce videom arasında belki de beni en çok şaşırtan olaydı. Acaba bu nasıl oluyor bir türlü anlayamadık. 3 kere etrafında dön ve eğil, yaptığına inanamayacaksın." ifadelerini kullanırken, içeriğiyle kısa sürede binlerce kez izlenerek sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.