Yılmaz Güney Fiminin Yapımcısından Farah Zeynep Abdullah'a 'Hadsiz' Açıklaması!

Yılmaz Güney için "Sinemanın en iyi kadın döven oyuncusu" ifadelerini kullanan Farah Zeynep Abdullah'a tepki gösteren yapımcı Ahmet San, Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programına konuk olurken çarpıcı açıklamalar yaptı. 

 

Yılmaz Güney için "Sinemanın en iyi kadın döven oyuncusu" ifadelerini kullanan Farah Zeynep Abdullah'a tepki gösteren yapımcı Ahmet San, Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programına konuk olurken çarpıcı açıklamalar yaptı. 

 

Yılmaz Güney için "Sinemanın en iyi kadın döven oyuncusu" ifadelerini kullanan Farah Zeynep Abdullah'a tepki gösteren yapımcı Ahmet San, "Onu hadsiz buluyorum, birikimi bile yetmez" dedi. Yılmaz Güney filminin yapımcısı Ahmet San, Güney için "Sinemanın en iyi kadın döven oyuncusu" diyen Farah Zeynep Abdullah’a tepki gösterdi. San, "Onu hadsiz buluyorum, birikimi bile yetmez" dedi.

 

Yılmaz Güney’in ölüm yıl dönümünde Murathan Mungan sosyal medya hesabından "Yılmaz Güney’in ölümünün 37. yılı. İyi bir yönetmen, iyi bir oyuncu, iyi bir senarist olmasının yanı sıra sinemamızın en iyi yürüyen erkeğiydi. Bir daha kimse onun gibi boynunu hafifçe yana kırarak hüzünle bakarken içimizin en ücra yerine dokunamadı" şeklinde paylaşım yapmış, Farah Zeynep Abdullah da tweet’i alıntılayarak, "Sinemamızın en iyi yürüyen erkeği shjs ve kadın döven ve şiddet türleri açısından zengin ve etkili silah kullanan diyelim" ifadelerini kullanmıştı.

 

'Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece' programına konuk olan ve Yılmaz Güney'in hayatını beyazperdeye aktarmaya hazırlanan yapımcı Ahmet San, Fatoş Güney ile sorunların çözüldüğünü ve projenin devam ettiğini belirtti. Güzel bir film olacağını belirten San, "Yılmaz Güney filmi için sözleşmeleri imzaladık. Fatoş Yılmaz zaten benim çok değer verdiğim bir arkadaşım. Yola çıktık ve devam ediyoruz. Anlaşmazlıklar olabilir. Ben hiç agresif değilim. Yılmaz Güney filmi planlandığı gibi gidiyor ve çok müthiş bir film olacak" dedi.

 

Ahmet San, "Farah Zeynep Abdullah'ın açıklamalarını nasıl buluyorsunuz?" sorusu üzerine de şunları söyledi: "Onu hadsiz buluyorum, birikimi bile yetmez. Genç hanım arkadaşımızın kültür seviyesi onu algılayabilecek ve o ulvi lafları söyleyebilecek bir şey değil. Laflarına baktığınız zaman da tamamen magazinsel."