Ajda Pekkan'dan İsrail Tepkisi! 'Haberleri İzlerken Kalbim Sıkışıyor!'

Süperstar lakaplı ünlü sanatçı Ajda Pekkan sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda Ä°srail'e tepki gösterirken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Süperstar lakaplı ünlü sanatçı Ajda Pekkan sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda Ä°srail'e tepki gösterirken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Ä°srail'in Filistin'e karşı yaÅŸattığı zulüm ve katliam günlerdir devam ediyor. Bu vahÅŸet sonrası ünlü ÅŸarkıcı Ajda Pekkan'da sosyal medya hesabından konuya dair duygularını ifade etti.

 

Ä°srail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının ardından ortaya çıkan görüntüler kan donduruyor.  Son olarak Ä°srail'in Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesi'ni bombalaması sonucu 500'e yakın kiÅŸi, hayatını kaybetti. Sanat dünyası bu vahÅŸete sessiz kalmayıp tepkilerini dile getirirken Ajda Pekkan süren savaÅŸa dair bir paylaşımda bulundu.

 

"KATLÄ°AMA LANET OLSUN"

 

"Arap-Ä°srail savaÅŸları ile baÅŸlayıp yarım asırdır devam eden, artık barış huzur gelsin diye umut ederken daha da dozu artan ÅŸiddete, katliama lanet olsun diyorum çaresizce…" diyen Ajda Pekkan paylaşımın devamında ÅŸunları yazdı:

 

ajda pekkan dan filistin isyani israil e sert tepki

 

"HABERLERÄ° Ä°ZLERKEN KALBÄ°M SIKIÅžIYOR"

 

DoÄŸduÄŸu topraklar kaderi olan milyonlarca çaresiz mazlum adına, bu iÅŸleri bu noktaya getiren, hırsları ve çıkarları uÄŸruna, müdahale edecek gücü olup da sessiz ve kayıtsız kalan insanlığa lanet olsun diyorum. Çok üzgünüm, haberleri izlerken kalbim sıkışıyor, üzülmekten yorgun düÅŸer ya insan iÅŸte tam böyle hissediyorum. Filistin’de yaÅŸananlar kabul edilemez, dünyanın gözü önünde yapılan kıyım ve hatta soykırım hazmedilecek gibi deÄŸil. Üzülmekten, kınamaktan lanetlemekten baÅŸka elimizden bir ÅŸey gelmemesi daha da ağır bir üzüntü… Tüm günahsız mazlumların Allah yar ve yardımcıları olsun. Dualarımız onlarla, onlara bu acıları bu hayatı layık gören insan müsveddeleri elbette insanlık tarihinin kara lekesi olarak tarih sayfalarında yerini alacaktır."



Etiketler: