Rüyada Akıntı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada akıntı görmek ne anlama gelir? Rüyada akıntı gördüysen ne olacaktır? Kötüye mi yoksa iyiye mi işarettir? Rüyada akıntı görmenin anlamı nedir? Akıntı görmek neye delalet eder? İşte cevabı haberimizde... 

 

-Su akıntısı: Mal sahibi olmaya, zenginleşmeye işarettir.

-Rüyada akıntı görmek, rüyayı gören kişinin, girişeceği işlerden, yapacağı çalışmalardan ve ortaya koyacağı ürünlerden kazandığı paralarla çok büyük yatırımlar yapacağına ve kazandığı paralar ile mal ve mülk alımına ağırlık vereceğine işaret eder. Aynı zamanda, sevilen ve sayılan insanlar ile ortak yapılacak ve iki tarafın da çok para ve mal kazanacağı bir işe yorumlanır.

-Rüyada bir şeylerin akıntıya kapıldığını görmek, çalışılan işte uğranacak büyük bir zararın çok büyük bir miktarda para harcanarak giderilmesine delalet edilir.

-Rüyada ırmağın aktığını görmek, rüyayı gören kişinin uzun zamandır dört gözle beklediği ve geldiği zaman çok güzel şeyleri de beraberinde getirecek ve kişilerin hayatını değiştirecek büyük bir hediyeye yorulur.

-Rüyada akıntının evleri sökmesi, rüya sahibinin, bazı sorunlara hiçbir şekilde müdahale edemeyeceğine ve müdahale etmeye çalışsa bile çabalarının sonuçsuz kalacağına işaret edilir.

-Rüyada akıntıya kapıldığını görmek, rüyayı gören kişinin sadece kendisine güvenebileceğine ve kimseden yardım beklememesine yorumlanır.

-Rüyada su akıntısı görmek, yapılan işler ve çalışmalarda elde edilen para ile gerçekleştirilen ve uzun bir zaman boyunca biriktirilen malvarlığına delalettir.

 


Etiketler: