Yasemin Kay Allen Tolga Güleç İle İlişkisi Hakkında Konuştu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen yeni ilişki yaşadığı meslektaşı Tolga Güleç ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen yeni ilişki yaşadığı meslektaşı Tolga Güleç ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen yeni ilişki yaşadığı meslektaşı Tolga Güleç ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

 

Nazar değsin istemem!

 

Tolga Güleç’le aşk yaşadığı haberleriyle gündeme gelen Yasemin Allen, ilişkisi hakkında ilk kez konuştu. Geçen akşam Etiler’deki Da Mario adlı mekandan çıkarken görüntülenen Yasemin Allen, sorular üzerine “Çok yeni başladı ilişkimiz. Çok mutluyuz. Dünya güzeli bir insan olduğu için nazar değsin istemem” dedi. Ünlü oyuncu, muhabirlerin “Yaklaşık 2 aydır birliktesiniz değil mi?” sorusuna da gülerek yanıt verdi: “Gün tutmuyoruz diyeceğim ama yalan söylemiş olurum, tutuyoruz. Çok teşekkürler.”

 

yasemin kay allen tolga gulec ile iliskisi hakkinda konustu